Διατροφικά Προγράμματα

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!!!
“ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ”

Επιστημονικές μελέτες ετών έχουν δείξει ότι για να πετύχουμε την απώλεια λίπους απαιτείται ο συνδυασμός σωστής διατροφής και άσκησης. Όλες οι άλλες μέθοδοι (π.χ. Μηχανήματα, Χημικές Δίαιτες, Φάρμακα, Δίαιτες Αποτοξίνωσης κ.τ.λ.) έχουν αποτύχει παταγωδώς. Το λυπηρό είναι ότι χρησιμοποιώντας αυτούς του ανορθόδοξους τρόπους το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να ξαναπαίρνετε πολλαπλάσια τα κιλά που χάσατε. Σπαταλάτε πάρα πολλά χρήματα, επηρεάζεται η ψυχολογία σας και το σημαντικότερο, δημιουργείτε προβλήματα υγείας που δεν είχατε πριν (π.χ. Δυσκοιλιότητα, Υπογλυκαιμίες, Αναιμία, Αβιταμίνωση, Ραγάδες, Χαλάρωση, Βουλιμία κ.λ.π.). Το χειρότερο όμως είναι, ότι μειώνετε τον βασικό μεταβολισμό σας, με συνέπεια να μην μπορεί ο οργανισμός σας να “καίει” το λίπος που θέλετε να χάσετε. Έτσι, αντί για λίπος, χάνετε μυϊκό ιστό και βρίσκεστε συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο (χάνετε κιλά, παίρνετε κιλά κ.ο.κ.).

Γι’ αυτό, η Weight free επιμένει πρώτα σε ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να μάθετε ό,τι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για το σώμα σας, δηλ. Βασικό Μεταβολισμό, ΔΜΣ, Ημερήσιες θερμίδες, Ιδανικό Βάρος κ.τ.λ.

Τα επιστημονικά προγράμματα διατροφής & αδυνατίσματος Weight free βασίζονται στην έρευνα και μέθοδο του Dr. Κωνσταντίνου Παύλου Sc. D FAAKPE Διαιτολόγος Εργοφυσιολόγος και ερευνητής Α’ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD των Η.Π.Α.

Το διαιτολογικό μας γραφείο κατέχει νόμιμη άδεια από την Περιφέρεια Αττικής Γενική Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Η Weight free κατέχοντας την επιστημονική γνώση για μια καλύτερη διατροφή διαθέτει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, χωρίς μηχανήματα, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρασκευάσματα, χωρίς προκαθορισμένα ωράρια. Τι ακριβώς προσφέρει; Την ακριβή ποσότητα φαγητού που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να μπορεί να κάνει καύση λίπους και να μην πεινάτε π.χ. έχετε μαγειρέψει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο; Γνωρίζετε πόση ποσότητα πρέπει να φάτε; ΟΧΙ!!!

Η Weight free μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό που ψάχνουν πολλοί Έλληνες, δηλ. να τρώτε από τα φαγητά του σπιτιού σας, όπως τα μαγειρεύετε και να ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΤΕ.Η μέθοδος των ψητών και των βραστών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ! Το μόνο που απαιτείται είναι η απόφασή σας.