Επιστημονικά Προγράμματα

Επιστημονικά Προγράμματα
Client

Date

Category

Health

Address

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!!!
“ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ”

Επιστημονικές μελέτες ετών έχουν δείξει ότι για να πετύχουμε την απώλεια λίπους απαιτείται ο συνδυασμός σωστής διατροφής και άσκησης. Όλες οι άλλες μέθοδοι (π.χ. Μηχανήματα, Χημικές Δίαιτες, Φάρμακα, Δίαιτες Αποτοξίνωσης κ.τ.λ.) έχουν αποτύχει παταγωδώς. Το λυπηρό είναι ότι χρησιμοποιώντας αυτούς του ανορθόδοξους τρόπους το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να ξαναπαίρνετε πολλαπλάσια τα κιλά που χάσατε. Σπαταλάτε πάρα πολλά χρήματα, επηρεάζεται η ψυχολογία σας και το σημαντικότερο, δημιουργείτε προβλήματα υγείας που δεν είχατε πριν (π.χ. Δυσκοιλιότητα, Υπογλυκαιμίες, Αναιμία, Αβιταμίνωση, Ραγάδες, Χαλάρωση, Βουλιμία κ.λ.π.). Το χειρότερο όμως είναι, ότι μειώνετε τον βασικό μεταβολισμό σας, με συνέπεια να μην μπορεί ο οργανισμός σας να “καίει” το λίπος που θέλετε να χάσετε. Έτσι, αντί για λίπος, χάνετε μυϊκό ιστό και βρίσκεστε συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο (χάνετε κιλά, παίρνετε κιλά κ.ο.κ.).

Γι’ αυτό, η Weight free επιμένει πρώτα σε ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να μάθετε ό,τι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για το σώμα σας, δηλ. Βασικό Μεταβολισμό, ΔΜΣ, Ημερήσιες θερμίδες, Ιδανικό Βάρος κ.τ.λ.

Τα επιστημονικά προγράμματα διατροφής & αδυνατίσματος Weight free βασίζονται στην έρευνα και μέθοδο του Dr. Κωνσταντίνου Παύλου Sc. D FAAKPE Διαιτολόγος Εργοφυσιολόγος και ερευνητής Α’ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD των Η.Π.Α.

Το διαιτολογικό μας γραφείο κατέχει νόμιμη άδεια από την Περιφέρεια Αττικής Γενική Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Η Weight free κατέχοντας την επιστημονική γνώση για μια καλύτερη διατροφή διαθέτει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, χωρίς μηχανήματα, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρασκευάσματα, χωρίς προκαθορισμένα ωράρια. Τι ακριβώς προσφέρει; Την ακριβή ποσότητα φαγητού που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να μπορεί να κάνει καύση λίπους και να μην πεινάτε π.χ. έχετε μαγειρέψει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο; Γνωρίζετε πόση ποσότητα πρέπει να φάτε; ΟΧΙ!!!

Η Weight free μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό που ψάχνουν πολλοί Έλληνες, δηλ. να τρώτε από τα φαγητά του σπιτιού σας, όπως τα μαγειρεύετε και να ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΤΕ.Η μέθοδος των ψητών και των βραστών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ! Το μόνο που απαιτείται είναι η απόφασή σας.

 

...

Επισκεφθείτε ένα από τα επιστημονικά κέντρα διατρφης WeightFree

Με την βοήθεια των ειδικών μας, θα βρούμε με ακρίβεια την ανάλυση σύστασης του σώματός σας.

...

Το δικό σας, Ατομικό πρόγραμμα διατροφής

Μετά την μελέτη των δεδομένων σας, θα σας δώσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο βασίζεται σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συνήθειες και προτιμήσεις σας.

...

Εκτέλεση του προγράμματος

Κατά την διάρκεια του προγράμματός σας και μαζί με την δική μας βοήθεια, θα εκπλαγείτε από την διαφορά που θα δείτε στην Υγεία, την Ευεξία και το σώμα σας.

...

Επιστημονική Προσέγγιση

Τα προγράμματα της WeightFree λειτουργούν πάντα σε συνδυασμό με το ιατρικό σας ιστορικό.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Επωφεληθείτε από το επιστημονικό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να είστε υγιείς για την υπόλοιπη ζωή σας και δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ προβλήματα υγείας, όπως χοληστερίνη, ζαχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, δυσκοιλιότητα, τριγλυκερίδια κ.λ.π., τα οποία σχετίζονται άμεσα με την κακή διατροφή του ανθρώπου σήμερα, που είναι αποτέλεσμα της πολύωρης απουσίας από την οικογένεια εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφήστε να κληρονομήσουν η οικογένεια σας και οι φίλοι σας τις καλές διατροφικές συνήθειες που θα αποκτήσετε. Ο στόχος δεν είναι απλά να χάσετε βάρος, αλλά να διατηρήσετε το χαμένο σε λίπος βάρος σας, πράγμα το οποίο μπορείτε να το καταφέρετε. Την ανθρώπινη συμπαράσταση που αναζητούσατε τόσο καιρό την προσφέρει η Weight free.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Weight free